22050058_award_winning

CHIPTEX-Lockerbag

Ruimtebesparend garderobesysteem

Het CHIPTEX-Lockerbag systeem is de functionele oplossing voor ruimtebesparing op garderobegebied. Op een compact vloeroppervlak en in een afsluitbare ruimte hangen de persoonlijke eigendommen van medewerkers keurig en veilig opgeborgen in het lockerbag systeem, gecontroleerd en beschermd tegen diefstal. Met dit systeem kan de besparing aan benodigd vloeroppervlak oplopen tot meer dan 50 procent ten opzichte van de conventionele metalen garderobekasten.

Binnen het CHIPTEX-Lockerbag systeem krijgt uw medewerker een eigen ‘kast’ in uw garderobe. Persoonlijke eigendommen als klompen of schoenen kunnen rustig in de eigen kledingzak opgeslagen worden. Voor uitzendkrachten of parttimers kan een tijdelijke kledingzak voor eenmalig gebruik worden uitgegeven.

Kledingzak

De kledingzak in het CHIPTEX-Lockerbag systeem is speciaal ontwikkeld voor de opslag van persoonlijke kleding en andere eigendommen. Deze kledingzakken zijn ontwikkeld samen met diverse klanten zodat ze voldoen aan het gemak voor iedere gebruiker én voor iedere organisatie. Een apart compartiment voor de schoenen, voorzien van ritssluitingen en speciaal afsluitbare compartimenten. Standaard is de kledingzak voorzien van vochtafvoer voor regenachtige dagen. De Lockerbag is in twee verschillende uitvoeringen beschikbaar. Bij grotere bestellingen is maatwerk mogelijk.

Eenvoudig in gebruik

Het systeem van aanbieden en uitgeven van de kledingzakken is volledig geautomatiseerd. De persoonlijke items van uw medewerkers worden altijd gegarandeerd gecontroleerd opgeborgen.
De gebruiker meldt zich bij het systeem voor zijn persoonlijke Lockerbag. Vervolgens gaat de gebruiker zich omkleden in een prettig vormgegeven omkleedruimte. Na het omkleden wordt de Lockerbag weer aan het systeem aangeboden waarin het veilig wordt opgeborgen.

IMG_9919_lockerbag

Maatwerk

Nog een voordeel: met het CHIPTEX-Lockerbag systeem wordt uw garderobe een omkleedruimte die ook visueel aantrekkelijk kan worden gemaakt, passend bij de interieurstijl van het gebouw en de organisatie. En de opslag? Die wordt onzichtbaar in het CHIPTEX-Lockerbag systeem.

Overzicht en inzicht

Het CHIPTEX-Lockerbag informatiesysteem geeft zowel inzicht in het individuele gebruik van het systeem door de medewerkers als dat van de kledingzakken. Deze dubbele systeemeffectiviteit resulteert in het gecontroleerde gebruik van het systeem door uw vaste en parttime medewerkers. Ook al komen ze maar een dagje in de week werken. Kledingzakken die niet meer gebruikt worden, kunnen aan andere medewerkers worden toegewezen. Tijdelijke kledingzakken zijn geschikt voor incidenteel gebruik.

Heeft u andere ideeën ten aanzien van het Lockerbag systeem, dan zijn er nog vele varianten mogelijk. Denkt u dan aan op maat gemaakte Lockerbags, een combinatie met kledingregistratie of gewoon een garderobe systeem voor het opslaan van jassen van bezoekers aan uw locatie of organisatie. Neem voor meer informatie contact met ons op.

CHIPTEX productfamilie

De CHIPTEX-Lockerbag maakt gebruik van CHIPTEX software. Koppeling met alle andere CHIPTEX oplossingen van LCT-Textilligence is hierdoor mogelijk en u werkt vanuit één software pakket.

Lockerbag
IMG_1128rs