Goede voornemens

Elk nieuw jaar wordt ingeluid met goede voornemens, zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. U herkent dit ongetwijfeld! 

Het is zeer waarschijnlijk dat u in deze fase gaat bepalen welke zakelijke doelen u dit jaar wilt bereiken, hetgeen dit jaar zeker een uitdaging zal zijn. Eén van de uw doelen zal ongetwijfeld zijn de uitgifte, inname en beheer van werkkleding te optimaliseren en daarmee uw bedrijfsprestaties nog verder te verbeteren. 

Innovatieve kledingbeheer oplossingen

Dit geldt ook voor LCT-Textilligence. Onze missie: “Het bieden van onovertroffen innovatieve oplossingen voor kostenefficiënt kledingbeheer, gebruik makend van de modernste RFID-technologie”, laat daar geen twijfel over bestaan. Met meer dan 35 jaar ervaring in de kledinguitgiftebranche hebben wij de kennis die nodig is om uw wensen te begrijpen en in nauwe samenwerking met u te kunnen verwezenlijken.

Correcte informatie is cruciaal voor efficiënt en verantwoord kledingbeheer. Er kan veel worden gewonnen op dit gebied; u kunt uw organisatie veel ongemak en kosten besparen door het implementeren van een modern en weldoordacht kledinguitgiftesysteem. Dat systeem is de LCT-Textilligence CHIPTEX-Liner dat het u mogelijk maakt de uitgifte, inzameling en beheer van werkkleding te optimaliseren. 

Altijd maatwerk

De manier waarop dit gebeurt kan volledig worden aangepast aan uw voorkeur en mogelijkheden. Hoe uw CHIPTEX-Liner ook is geconfigureerd, het systeem zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd gemakkelijk toegang hebben tot de juiste werkkleding, 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

Dankzij de CHIPTEX-Liner heeft LCT-Textilligence de afgelopen jaren haar reputatie kunnen versterken bij veel organisaties in verschillende sectoren in Europa en ook daar buiten. De CHIPTEX-Liner zorgt er ook voor dat u op elk moment inzicht heeft in de locatie van elk kledingstuk en het aantal kledingstukken dat de medewerker op dat moment in bezit heeft. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de kleding beschikbaar is en op tijd wordt gewisseld, hetgeen essentieel is in bijvoorbeeld de gezondheidszorg en de voedingsindustrie.  

Onbedoeld ontstane tekorten, dagelijks gebruik, actuele belasting; het systeem maakt het hele proces inzichtelijk en beheersbaar en kan worden aangesloten op het informatiesysteem van bijvoorbeeld de wasserij of de HR-afdeling. 

Gezamenlijk succes op lange termijn

LCT-Textilligence gelooft in sterke samenwerking op lange termijn, wij beschouwen klantenservice als een zeer belangrijk onderdeel van de weg naar gezamenlijk succes. In onze visie bestaan ​​UHF-technologieprojecten niet alleen uit de componenten, maar ook uit de uitdaging alles perfect samen te laten werken. Ons doel is om verfijnde informatie te verstrekken waardoor u uw kleding proactief kunt beheren met een zeer hoog investeringsrendement. 

Op uw verzoek kunnen onze engineers u adviseren en assisteren bij het samenstellen van de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen en budget. Wij zijn constant op zoek naar innovatieve oplossingen om de logistieke stromen te beheersen en het kledingbeheer en de voorraadniveaus op een kosteneffectieve manier te beheren. 

Geïnteresseerd om meer te weten? Of misschien wilt u graag een afspraak maken met één van onze specialisten? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen via info@LCT-Textilligence.com of via een telefoontje naar ons kantoor. Wij kijken er naar uit met u te kunnen samenwerken!