LCT-Textilligence op de Clean Show in Atlanta

Voor LCT-Textilligence is de Cleanshow een fantastische showroom om onze producten en innovaties te presenteren. We zijn te vinden op standnummer 4232, op een gecombineerde stand met onze Clover4-partners, dicht bij food court noord.

Distributie en beheer van kledingstukken

Bij LCT-Textilligence zijn inzicht en controle de sleutelwoorden als het gaat om kledingbeheer, geautomatiseerde kledingdistributie en inzameling bij de klant. Oplossingen voor het uitgeven van hangende of gevouwen kleding op meerdere RFID-platforms blijven de maatstaf.

CAS pakken automaat

We laten u kennismaken met de geautomatiseerde distributie van kleding. De CHIPTEX U-Cab is een interessante oplossing voor organisaties al vanaf 30 medewerkers. De CHIPTEX OSL is een compact en modulair systeem voor het inzamelen en distribueren van werkkleding. De kledingstukken zijn in basis niet gepersonaliseerd, maar worden tijdens het distributieproces tijdelijk op naam toegewezen. Dit kan met en zelfs ook zonder UHF RFID-chips in de kleding.

Gebruikers genieten van meer flexibiliteit en hebben altijd toegang tot werkkleding. Ze zijn niet meer afhankelijk van openingstijden. De CHIPTEX OSL zorgt 24 uur per dag, 7 dagen per week voor de geregistreerde inzameling en distributie van werkkleding. Oneigenlijk gebruik en verlies worden daardoor geminimaliseerd.

UHF RFID-innovaties

LCT-Textilligence is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van turn-key UHF RFID-oplossingen voor industriële wasserijen en haar klanten. Op deze manier is een optimale controle over de beschikbare voorraad en de kledingstukken die bij de wasserij in omloop zijn gewaarborgd. De nieuwste generatie tags zorgt ervoor dat duizenden items in slechts enkele seconden kunnen worden gescand. Dit maakt efficiënte tracking op elk moment in de procescyclus mogelijk. Elk item wordt afzonderlijk getraceerd, zodat u zowel het grote geheel als de details kunt zien.

Clean Show

De Clean Show is ’s werelds belangrijkste expositie voor de textielverzorgingsindustrie en omvat het World Educational Congress for Laundering and Dry-cleaning. De show trekt alle segmenten van de kleding- en textielverzorgingsindustrie aan: retail, commercieel, coin, institutioneel en industrieel wassen, stomerij en textielverhuur. Clean Show presenteert de nieuwste apparatuur, producten, benodigdheden en diensten voor de textielverzorgingsindustrie en biedt ook trainingsseminars over zaken, technologie en milieukwesties. The Clean Show omvat 4 beursdagen, van zaterdag 30 juli tot en met dinsdag 2 augustus 2022 en vindt plaats in Atlanta (Verenigde Staten).

Mocht u ons willen bezoeken, we zien u graag op stand 4232.

Meer informatie: www.LCT-Textilligence.com en www.Scrubdispenser.com