Allround technisch medewerker

In onze vestiging in Echt worden alle onderdelen van onze diverse machines geassembleerd, getest en gereed gemaakt voor installatie bij onze klanten, wereldwijd. Daarnaast houden wij ons bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe machines. Ook verbeteringen aan de huidige machines worden hier bedacht.

Wij hebben momenteel een vacature: Allround technisch medewerker.

Ter ondersteuning van ons team zoeken we een allround technisch medewerker voor de productievestiging in het Limburgse Echt.

Deze medewerker kan na een inwerkperiode zelfstandig de diverse componenten mechanisch, pneumatisch en elektrisch assembleren en testen, alvorens deze naar onze klanten gaan.

Naast de productie en assemblage werkzaamheden in Echt verlenen wij uitgebreide service aan onze bestaande klanten. Op min of meer geplande basis kan de medewerker (individueel of in teamverband) op pad gestuurd worden voor service en installatie activiteiten. Deze werkzaamheden vinden in binnen- en buitenland plaats.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een medewerker met MTS werk- en denkniveau. Er bestaat een lichte voorkeur voor een elektrotechnische achtergrond. Affiniteit met techniek en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift met daarnaast tenminste één andere vreemde taal. Bij voorkeur de Duitse, Franse en/of Spaanse taal.

Deze medewerker is een teamspeler maar kan ook prima individueel werken. Hij werkt pro-actief en kan creatief meedenken. Hij ziet de uitdaging in technische problemen en lost deze op.

Wij bieden:

Goede arbeidsvoorwaarden in een collegiaal en leuk team én een interessante product range waarin geen enkele dag hetzelfde is.

Wilt u meer informatie of solliciteren? Stuur een CV plus eventueel een motivatiebrief naar :

Dhr. Peter Ophelders

P.Ophelders@LCT-Textilligence.com

0475-470350

terug naar vacatures