Salesmanager / Accountmanager Belgie

Afbeeldingsresultaat voor sales medewerker

De functie

LCT-Textilligence levert geautomatiseerde oplossingen voor diverse markten zoals de zorgsector maar ook de industrie, foodsector en duurdere hotels. Met deze oplossingen worden voor de klant o.a. vele kosten en vierkante meters bespaard. Wat de oplossingen precies zijn vindt u ook op deze website. LCT-Textilligence zoekt naar een commercieel talent voor de Belgische en Luxemburgse markt. De account- of salesmanager is verantwoordelijk voor de bestaande klanten maar ook voor het ontwikkelen van nieuwe verkopen in de Be-Lux. Met een interessant portfolio aan producten kunnen we voor vele klanten moeilijke logistieke problemen oplossen.

Omdat onze systemen veelal als duurzame productiemiddelen worden behandelt is er bij ons geen sprake van snelle verkoop. Een ordertraject duurt op zijn minst een maand of drie maar kan oplopen tot meerdere jaren. Een lange adem en een goede relatie met een opdrachtgever is hiervoor vereist. Zodra een klant een systeem heeft aangeschaft onderhouden wij graag die relatie. Onze klanten worden tenminste jaarlijks bezocht voor een accountmanagement gesprek en soms vaker indien er projecten rondom onze systemen actueel zijn.

Onze producten zijn vrij uniek en worden reeds bij vele klanten gebruikt. Onze systemen zijn actief van Singapore tot Las Vegas maar met een sterke focus op de West Europese markt.

 

Wie zoeken wij?

  • Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een universitair werk- en denkniveau met een opleiding in de commercie of in de techniek en met de interesse en bereidheid om zich (verder) te ontwikkelen.
  • Je bent een zeer zelfstandig werkend persoon die de eigen agenda kan vullen en beheren. 
  • Je bent goed tweetalig en kan je zowel schriftelijk als mondeling redden in de Vlaamse als wel de Franse taal.
  • Je moet goed kunnen samenwerken met het Nederlandse moederconcern voor zowel support vraagstukken als sales uitdagingen. Je kan omgaan met de Nederlandse mentaliteit en die vertalen naar de Belgische markt. 
  • Je hebt ervaring met, of de bereidheid tot het leren van, het schrijven van Europese aanbestedingen en reguliere offertes.
  • Je bent accuraat, klantgericht, representatief én pro actief in je communicatie.
  • Je kan geordend en gestructureerd werken en de projecten en commerciele trajecten vakkundig opvolgen.
  • Je voelt de markt aan en acteert op de wensen van de klant.

Als persoon ben je te typeren als: stressbestendig, nauwkeurig in het plannen en nakomen van afspraken, oplossingsgericht en met de nodige flexibiliteit en inventiviteit om onvoorziene wendingen te kunnen `tacklen`. je hebt geen ‘9 tot 5’ mentaliteit en je bent klantgericht en collegiaal. Je neemt individueel je verantwoordelijkheid, maar kan ook goed samenwerken in een internationaal salesteam. 

Je standplaats is nader te bepalen. LCT-Textilligence gaat samen met jou op zoek naar een kantoor in België. Onze voorkeur is in de regio Brussel of Antwerpen. Al met al een zeer afwisselende functie in een groeiend en zeer dynamisch bedrijf.

Wat bieden wij?

LCT-Textilligence B.V. is toonaangevend binnen onze branche. Onze producten hebben een A-merk status en staan bekend om hun betrouwbaarheid, hoogstaande kwaliteitsniveau en innovatief karakter. We bieden behalve een marktconform salaris met diverse secundaire voorwaarden een plek in een leuk team van mensen, die samen werken aan betere en mooiere oplossingen.

Ben jij de persoon die LCT-Textilligence komt versterken? Reageer dan snel met een korte mail met C.V. en stuur dit naar  Vacature@LCT-Textilligence.com  t.a.v. David Tiegelaar (Director Operations ). Wil je meer informatie? Stel dan je vraag via de mail.