Research & Development

LCT-Textilligence vind innovatie belangrijk en volgt daarom nauwlettend alle technologische ontwikkelingen op de voet. Onze eigen Research & Develoment afdeling werkt dagelijks aan de ontwikkeling van mechanische en besturingscomponenten. Dat wil zeggen dat we bestaande producten verbeteren en nieuwe ontwikkelen. De vraag vanuit onze klanten wordt daarbij centraal genomen.

Eigen programmeurs

LCT-Textilligence heeft een viertal eigen programmeurs in dienst. Zij zorgen voor de ontwikkeling en het onderhoud van onze eigen applicaties. Zij hebben oog voor gebruiksvriendelijkheid en stabiliteit van de software. Op verzoek van onze klanten kunnen zij desgewenst de applicaties custom-made aanpassen.

Hardware ontwikkelingen

Daarnaast hebben we ook een eigen team van ontwikkelaars voor de hardware. We volgen onze producten van idee tot volwassen product en stoppen de leerervaringen weer terug in de producten. Dit ‘closed-loop’ ontwikkelen is het fundamentele verschil tussen een eenmalige oplossing voor één klant en het vaker toepassen en daarmee het product incrementeel per project verbeteren.

Samenwerking

LCT-Textilligence werkt nauw samen met een aantal speciaal geselecteerde leveranciers voor bepaalde onderdelen. De specialisten van deze leveranciers worden ook vanaf het begin betrokken in het ontwikkelproces. Samen met hen versterken wij ons product.

Prototyping

Een nieuw product of applicatie wordt altijd uitvoerig getest voordat deze worden geïmplementeerd bij onze klanten. Door middel van prototyping wordt voorkomen dat onze klanten de dupe worden van 'kinderziektes' in deze nieuwe systemen.