22050058_24-7

CHIPTEX-Platform

De fundering onder inzicht en beheersbaarheid

Inzicht en beheersbaarheid zijn de sleutelwoorden als we het over kledingbeheer, kledinguitgifte en -inname,  geautomatiseerde garderobes of het verstrekken van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) hebben. Het CHIPTEX software platform is de fundering onder al onze maatwerk oplossingen.

Inzicht

Het CHIPTEX platform geeft praktisch inzicht in het dagelijks gebruik van individuele of groepen gebruikers en het totaalgebruik per systeem. Door middel van de vele functionaliteiten in de software kunt u het aanbod en de behoefte perfect binnen uw organisatie afstemmen. Slapende voorraden, tekorten of het effectief gebruik van een garderobe worden voor u op een eenvoudige manier inzichtelijk gemaakt.

icon2

Beheersbaarheid

Dankzij het CHIPTEX platform krijgt u niet alleen inzicht maar kunt u ook processen beheersen. Uw actuele kledingbeleid of het beleid rond het verstrekken van PBM’s kan worden geïmplementeerd in het CHIPTEX platform. Hiermee houdt u grip op de processen en voorziet het software platform in operationeel, strategisch en systeembeheer van de door LCT-Textilligence ontwikkelde oplossingen.

Communicatie met derden

Het CHIPTEX platform kan data uitwisselen met andere softwarepakketten zoals een wasserij informatie systeem, HR software of een vorm van middleware welke binnen uw organisatie wordt gebruikt. Voor veel verschillende softwarepakketten zijn standaard koppelingen beschikbaar.

Het CHIPTEX software platform biedt u de mogelijkheid voor:

  • preventie van verlies en vernieling van wasgoed
  • het verkleinen van de kledingpool en het verlagen van de jaarlijkse exploitatiekosten
  • het vinden van trends in gebruik en/of tekorten van kleding per artikel of per systeem
  • het verhogen van de kwaliteit van uw interne dienstverlening
  • de mogelijkheden om SLA’s af te stemmen met uw externe dienstverleners
  • het beheren van uw garderobes
  • het verhogen van de veiligheid op de werkvloer door het verstrekken van de juiste PBM’s
LCT_schema CHIPTEX_NL nw