Trots!

Langzaamaan beginnen we deze situatie alweer bijna normaal te vinden. De mens past zich kennelijk toch aan, we accepteren de situatie en maken er maar het beste van!

Veel van onze klanten zijn zorg gerelateerd. Anderen werken weer met onze apparatuur in de foodsector. Afgelopen weken werd duidelijk dat de mensen in de zorg keihard doorwerken en voor mensenlevens vechten. De foodsector werkt door om ervoor te zorgen dat wij thuis toch kaas op brood of een chocolade paasei kunnen eten. Wat LCT-Textilligence doet staat veel lager in de hiërarchie dan de helden die dagelijks op de IC voor mensenlevens vechten, maar toch delen wij graag met u dat het team van LCT-Textilligence ook een steentje bijdraagt.

Binnen ons team bestaan ook angsten over eigen veiligheid voor een mogelijke besmetting. Ook als directie vinden wij dit een lastig dilemma. Houd je iedereen thuis of werken we toch door. Toch staat het team 24/7 klaar de klant te helpen indien er onderhoud verricht moet worden of er vragen zijn rond de kledinguitgifte in deze sectoren.

Trots zijn wij op ons team dat zich hiervoor inzet en met gezond verstand de klant helpt de techniek voor hygiëne binnen de zorg of foodsector op peil te houden. Trots op het team wat bij onze klanten, voor hun eigen gevoel het “hol van de leeuw” betreedt en hun werk zo professioneel mogelijk verricht. Trots op de rest van het team wat zich op handleidingen, klantcommunicatie of de productie van de lopende orders stort om ervoor te zorgen dat we straks weer klaar staan voor de strijd. Samen dragen wij ook ons steentje bij!

LCT-Textilligence houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM;

  • Zieke of verkouden medewerkers zijn niet welkom op kantoor en moeten thuis werken.
  • Een aantal collega’s past op hun kinderen en controleert het thuis onderwijs maar werkt daarnaast ook thuis.
  • We wassen onze handen totdat het pijn doet.
  • De 1,5 meter afstand lijkt af en toe op een soort paringsdans maar wordt strikt nageleefd.

Met gezond verstand en enige hygiënische ontsmettingsmiddelen worstelen we ons deze crisis door. Benieuwd op wat we aantreffen als dit alles voorbij is…

Blijf veilig en gezond! Bel ons als u ons nodig heeft. Wij zijn er!

Namens de directie van LCT-Textilligence,

Marjolein Plandsoen en David Tiegelaar