UHF RFID Chips

Fujitsu UHF RFID chips voor de wasserij- en textielverhuur industrie

WT-A543

Extra sterke UHF RFID chips, speciaal ontworpen voor toepassing in bedrijfskleding en linnengoed

Fujitsu’s nieuwste industriële, extra sterke en flexibele UHF RFID chips hebben een nieuw mechanisch ontwerp dat bestand is tegen de hoge druk en temperatuur in de persen en mangels van industriële wasserijen. De nieuwe chips staan garant voor verhoogde prestaties bij het efficiënt managen van uw linnen en bedrijfskleding. Met de Fujitsu WT-A543 chips kunnen honderden artikelen gelijktijdig en in slechts enkele seconden worden gelezen met de hoge nauwkeurigheid van de allernieuwste UHF RFID chip technologie.

Wasserijen kunnen hun linnen- en kledingverwerking aanzienlijk verbeteren met een bijna 100% nauwkeurige leesbaarheid van zowel vuile als schone items. Eigenaars van kleding en/of linnen kunnen een verbeterde asset-tracking en minder verlies van items bewerkstelligen terwijl de kosten laag blijven door een verhoogde workflow en efficiëntie.

De chips zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de gezondheidszorg, de horeca en de zware / chemische industrie. Vanwege het gebruik van non-ferro materialen hebben de Fujitsu UHF RFID-chips geen invloed op de specifieke MRI-scans.

Fujitsi UHF RFID chip

WT-A522L

Fashion chips geschikt voor permanente toepassing in mode, kostuums, etc.

Met afmetingen van slechts 55 mm x 10 mm x 0,3 mm en gemaakt van transparante materialen kan de WT-A522L chip gemakkelijk worden aangebracht in zomen, naden en onder de etiketten van fabrikanten. De chips kunnen worden gewassen, chemisch gereinigd en voorzichtig gestreken. Ze zijn echter niet bedoeld voor toepassingen in industriële wasserijen.

WT-A522LA

De WT-A522LA UHF chips zijn voorzien van een sterke lijmlaag voor bevestiging aan o.a. schoenen, handtassen en accessoires.