Hoe voorkom ik chaos in de garderobe en kleedkamer

U kent het wel. Werknemers komen dikwijls op hetzelfde moment aan op het werk en moeten zich dan snel omkleden om aan de dagtaak te beginnen. Hierdoor ontstaat er een piekmoment en daarmee mogelijk een chaotische situatie in de garderobes. Lockers sluiten niet goed, helmen en jassen kunnen niet op een praktische manier opgeborgen worden en allerlei spullen belanden op de grond. Hygiënisch en gestructureerd is dit niet en er kunnen al dan niet persoonlijke spullen verloren gaan. Bovendien nemen deze kleedkamers veel ruimte in beslag. Ruimte die efficiënter benut kan worden en die bovendien een aanzienlijke kostprijs vertegenwoordigt.

Structureren en kosten efficiënt maken

LCT-Textilligence heeft de oplossing. Het Chiptex-Lockerbag garderobe systeem is een ruimtebesparende en functionele oplossing hiervoor. Net als bij een conventioneel lockersysteem krijgt iedere gebruiker een persoonlijke opslagruimte – in dit geval een hoes in plaats van een kluisje – waarin persoonlijke kleding en eigendommen kunnen worden opgeborgen. 

Deze hoes hangt in een afgesloten conveyor systeem in de naastgelegen ruimte (grenzend aan de kleedruimte) die de gebruiker kan opvragen door middel van zijn persoonlijke badge. Het systeem is volledig geautomatiseerd. De gebruiker vraagt de hoes op wanneer hij zich wenst om te kleden. In de kleedkamer kleedt de werknemer zich om waarbij hij zijn persoonlijke spullen in de hoes hangt en vervolgens wordt de hoes terug in de conveyor gehangen. De persoonlijke eigendommen zijn zo voor niemand anders toegankelijk en er blijven geen spullen rondslingeren in de kleedkamer. De kleedruimte blijft ten allen tijde netjes.

De persoonlijke hoes is voorzien van verschillende compartimenten, voor bijvoorbeeld het ophangen van kleding, maar ook opbergen van een handdoek, toiletartikelen en schoenen. Daarnaast is een apart vochtafdrijvend compartiment voorzien zodat bij regenweer de natte kleding afgezonderd opgehangen kan worden.

Ruimtebesparend

Het lockerbag systeem kan aangebouwd worden in de kleedkamer of er naast. Er kan tot 50% ruimte bespaard worden bij de keuze voor het lockerbag systeem in plaats van een klassieke ruimte met lockers/metalen kastjes.

Voordelen LCT-Textilligence Lockerbag systeem op een rij:

  • Plaatsbesparend, tot 50% minder oppervlakte nodig
  • Bij nieuwbouw kan het concept perfect ingetekend worden zodat het verweven wordt met de kleedkamer
  • Veilig, diefstal bestendig
  • Snelle uitgifte
  • Hygiënisch
  • Overzichtelijk

Wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op. Onze website geeft u ook al informatie aangaande de mogelijkheden.