LCT-Textilligence is Business Supporter van het WWF

Geef bos terug aan de aarde

LCT-Textilligence ondersteunt de missie van het Wereld Natuur Fonds om een betere wereld te creëren waarin mens en natuur in harmonie leven. Wij zijn trots om als Business Supporter samen te werken met het WWF om één biljoen bomen te planten en/of te beschermen!

Elke 2 seconden gaat er een voetbalveld aan bos verloren. Helaas is al de helft van de oorspronkelijke bossen op aarde verdwenen. De gevolgen hiervan zijn enorm, niet alleen voor de dieren die er wonen, maar ook voor ons.

Dankzij onze steun kan WWF bijdragen aan het herstel en de bescherming van het Atlantisch regenwoud. Dit prachtige gebied strekt zich uit over Argentinië, Brazilië en Paraguay en laat op veel plekken zien wat er gebeurt als je ontbost: unieke diersoorten staan op de rand van uitsterven, het klimaat wordt droger en er ontstaat een tekort aan water. Maar er is nog hoop! Samen met de lokale bevolking werkt WWF aan herstel en bescherming om ervoor te zorgen dat er weer een mooie toekomst gloort voor mens en dier.

Als klant van LCT-Textilligence draagt u automatisch bij aan de donatie van één biljoen bomen. Wilt u meer weten over de recente resultaten van het WWF? Klik dan hier voor meer informatie.

Macawa in the Amazon Rainforest, state of Acre, Brazil.