22050058_manysystemssold

CHIPTEX-Sizer

Kledinguitgifte systeem met maximale prestaties in een minimale ruimte

De CHIPTEX-Sizer is een plaatsbesparende oplossing als kledinguitgifte systeem van gevouwen kleding. Volledig transparant kledingbeheer middels een zorgeloze oplossing. De CHIPTEX-Sizer bespaart in tijd en kleding en het systeem is zeer flexibel in te richten en snel te beladen. Daarom geschikt voor elke situatie.

De CHIPTEX-Sizer geeft een waterdichte controle op uw kleding. Enkel gebruikers die vuile kleding hebben ingeleverd krijgen schone kleding uitgereikt. Op het gebruikersvriendelijke touchscreen bestelt de gebruiker de kleding en binnen enkele seconden kan de gebruiker het kledingstuk uit het systeem pakken.

Diverse uitvoeringen

De CHIPTEX-Sizer is leverbaar in diverse uitvoeringen. Het systeem kan met 6 tot 12 deuren worden uitgevoerd en de hoogte is variabel. Hiermee kunnen tot wel 1.000 kledingstukken worden opgeslagen op slechts 4 m². Afhankelijk van de soort kledingstukken is ook de vakhoogte aan te passen. Voor dikkere industriële kleding is een andere hoogte gewenst dan voor kleding die gebruikt wordt in de foodsector of in een ziekenhuis.

Stofarme opslag

Eén van de vele voordelen van de CHIPTEX-Sizer is dat kledingstukken, kledingsets en andere objecten in een goed afgesloten, stofarme ruimte worden bewaard. Ook vanuit extra hygiënisch oogpunt seperaat verpakte kleding kan hierin worden opgeslagen.

Gebruikersvriendelijk

Het systeem wordt geleverd met een gebruikersvriendelijk touchscreen. De gebruiker bestelt kleding door op pictogrammen te drukken. Dit scherm kan ook in meerdere talen worden ingesteld mocht hier binnen uw organisatie behoefte aan zijn.
Het systeem biedt gebruikers ook de mogelijkheid persoonsgebonden kleding te gebruiken, mocht dit vanuit hun functie bijvoorbeeld nodig zijn. Tevens kunnen er onbeperkt verschillende artikelen en maten in het systeem worden uitgegeven. Hiermee is het systeem uniek in zijn soort.

Optimaal beheer

De CHIPTEX-Sizer werkt met een kredietstelsel, zodat gebruikers nooit méér kleding in hun bezit kunnen hebben dan is toegestaan. Zo kunt het aantal roulerende kledingstukken tot een minimum beperken en verlies van kleding en andere artikelen voorkomen. De CHIPTEX-Sizer voorziet u van overzichtelijke managementinformatie en kan worden gekoppeld aan bijvoorbeeld het informatiesysteem van een wasserij.

CHIPTEX productfamilie

De CHIPTEX-Sizer maakt gebruik van CHIPTEX software. Koppeling met alle andere CHIPTEX oplossingen van LCT-Textilligence is hierdoor mogelijk en u werkt vanuit één software pakket. CHIPTEX biedt u inzicht in het kledinggebruik en biedt u tools waarmee u de gebruikers en het kledingpakket kunt beheren.

Potentiële klanten zijn welkom bij OFI

Bij OFI, Olam Food Ingredients, een van ’s werelds grootste cacao-producenten, heeft LCT-Textilligence op twee locaties CHIPTEX- apparatuur geleverd en geïnstalleerd. O.a. twee CHIPTEX-Sizers. Lees verder>

CHIPTEX-Sizer kledinguitgifte systeem
CHIPTEX-Sizer kledinguitgifte systeem