22050058_over1000unitssold

CHIPTEX-Liner

Gemak, zekerheid en kostenbesparing in één kledinguitgifte systeem

Op het gebied van kledinguitgifte is veel te winnen: u kunt uw organisatie veel ongemak en kosten besparen door het inzetten van een modern systeem. De CHIPTEX-Liner is dat systeem. Met de CHIPTEX-Liner heeft LCT-Textilligence de afgelopen jaren naam gemaakt bij veel organisaties in verschillende branches in Europa.

Dit doordachte kledinguitgifte systeem maakt het mogelijk hangende bedrijfskleding uit te geven én in te nemen. De manier waarop dat gebeurt, is helemaal op maat van uw wensen en mogelijkheden. Hoe uw CHIPTEX-Liner ook geconfigureerd wordt, het systeem zorgt ervoor dat uw mensen altijd op eenvoudige wijze kunnen beschikken over de juiste kleding, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Play Video

LCT-Textilligence biedt vele mogelijkheden en opties in hard- en software. De CHIPTEX-Liner systemen worden voor u op maat ontworpen. Het systeem is zo flexibel dat wij het aanpassen op de door u beschikbaar gestelde ruimte. De software wordt aangepast aan de wensen en eisen van uw kledingbeleid. Met meer dan 30 jaar ervaring en meer dan 1.000 units geleverd zijn vele organisaties u voor gegaan. Een beproefd en kostenbesparend concept!

Kosten besparen door inzicht in kledinguitgifte

De CHIPTEX-Liner biedt u en uw medewerkers ongekende voordelen. Zo kunt u kosten besparen door het aantal roulerende kledingstukken drastisch te verminderen en raakt er geen kleding meer zoek. De CHIPTEX-Liner werkt met een kredietstelsel, zodat gebruikers nooit méér kleding in hun bezit kunnen hebben dan is toegestaan. Het systeem kan u exact aangeven waar elk kledingstuk zich bevindt: in de CHIPTEX-Liner, bij de gebruiker of bij de wasserij, tot op de seconde nauwkeurig! U kunt bovendien zelf kiezen hoe u de kledinguitgifte gaat organiseren. U kunt bijvoorbeeld de kleding op naam of op maat laten uitgeven. Kiest u voor dat laatste, dan kunt u met nóg minder kledingstukken volstaan.

Gemak voor de gebruiker

Met een persoonlijke pas kan iedere medewerker via een gebruiksvriendelijk touchscreen de juiste kleding uit het systeem halen. Snel en gemakkelijk, 24 uur per dag en 7 dagen per week. De vuile kleding wordt via het systeem ingenomen en direct in de wascontainer gedeponeerd. De bijgeleverde software zorgt voor een goede analyse van het proces zodat misgrijpen voor de medewerkers wordt voorkomen.

Klantverhalen

Potentiële klanten zijn welkom bij OFI

Hotel Okura: Een dikke 9 voor LCT-Textilligence

Snel en slim beladen

De CHIPTEX-Liner kan eenvoudig en snel worden beladen; standaard gebeurt dit geheel geautomatiseerd, handmatig beladen is ook mogelijk. De kleding kan geheel ongesorteerd en ongevouwen worden aangeleverd zodat de vouw- en sorteerkosten van uw textielreiniger kunnen vervallen. Bij grote systemen worden slimme opties ingezet om de kleding efficiënt over het systeem te verdelen. De kleding wordt op de beladingsstang gehangen en vanaf daar verloopt het proces automatisch. Kleding welke niet in het proces thuishoort, wordt niet beladen maar direct apart gehangen. Mocht er tussentijds een gebruiker kleding komen halen, dan schakelt het systeem direct om naar uitgifte om vervolgens weer verder te gaan met de automatische belading.

CHIPTEX-Liner kledinguitgifte systeem

Kledingbeheer managementinformatie

Correcte informatie is voor efficiënt en verantwoord beheer onontbeerlijk. Ook daar zorgt de CHIPTEX-Liner voor: op ieder gewenst moment heeft u inzicht in onder meer de locatie van elk kledingstuk en in het aantal kledingstukken dat iedere medewerker in zijn of haar bezit heeft. Onverhoopt ontstane tekorten, dagelijks verbruik, actuele belading; het systeem maakt het gehele proces transparant en beheersbaar. Het systeem kan gekoppeld worden aan het informatiesysteem van bijvoorbeeld een wasserij of uw HR afdeling.

CHIPTEX productfamilie

De CHIPTEX-Liner maakt gebruik van CHIPTEX software. Koppeling met alle andere CHIPTEX oplossingen van LCT-Textilligence is hierdoor mogelijk en u werkt vanuit één software pakket.

CHIPTEX-Liner kledinguitgifte systeem
CHIPTEX-Liner kledinguitgifte systeem