Maatwerk voor de gezondheidszorg

LCT-Textilligence kent als geen ander het belang van kledinguitgifte bij zorgorganisaties: 24/7 beschikbaarheid van kleding op maat, optimale hygiëne en gebruikersgemak. En dat efficiënt en passend in uw organisatie.

In veel organisaties kan het kledingbeheer nog geoptimaliseerd worden. LCT-Textilligence heeft hiervoor een compleet maatwerksysteem ontwikkeld. Dit wordt tot volle tevredenheid gebruikt door een groot aantal zorgorganisaties in West-Europa.

Met dit systeem wordt het mogelijk om 24 uur per dag beroepskleding uit te geven en in te nemen. De wijze waarop dat gebeurt, kan volledig worden afgestemd op uw wensen en behoeften. Kortom: uw medewerkers beschikken altijd over de juiste kleding, in de frequentie die u wenst.

22050058_intelligent solucions
IMG_0417 fotorh_liner

De CHIPTEX-Liner: gemak, zekerheid en kostenreductie

Met de CHIPTEX-Liner biedt LCT, LCT-Textilligence u maatwerk in kledinguitgifte op basis van bewezen en duurzame techniek.

Lees verder

Sizer - Campina, model in ziekenhuiskleding (39)

De CHIPTEX-Sizer: maximale prestaties, optimale ruimtebenutting

Voor het uitgeven van gevouwen kleding (bijvoorbeeld OK kleding), gesealde bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen ontwikkelde LCT-Textilligence de CHIPTEX-Sizer.

Lees verder

CHIPTEX-OSL kledinguitgifte systeem

De CHIPTEX-OSL: ruimtebesparende uitgifte op één m²

De CHIPTEX-OSL is een systeem voor uitgifte van gevouwen kleding. Dit systeem is zeer geschikt voor het OK of verder weg gelegen afdelingen.

Lees verder

Lockerbag_9987 fotorh

De CHIPTEX-Lockerbag: ruimtebesparend garderobesysteem

Met de door LCT-Textilligence ontwikkelde CHIPTEX-Lockerbag krijgt u garderobe een aantal verrassende nieuwe mogelijkheden.

Lees verder