Maatwerk oplossingen voor wasserijen

22050058_Voorbeelden voor sidebars_V15

LCT-Textilligence is zelfstandig en onafhankelijk en niet gelieerd aan enige wasse-rij. Door partnership en transparant communiceren met elkaar kan het beste resultaat worden bereikt. Daarom vindt LCT-Textilligence de relatie met de verschillende wasserijen zeer belangrijk.

De uitgifte- en beheersystemen van LCT-Textilligence worden vaak gekocht door wasserijen en te huur of lease aangeboden aan klantorganisaties. Dit zorgt voor een stevigere verbinding tussen wasserij en klant.

LCT-Textilligence is daarnaast expert in het ontwerpen en toepassen van UHF RFID oplossingen in industriële wasserijen. UHF RFID is nuttig voor het controleren en plannen van processen, berekenen van economische parameters en optimalise-ren van productie en transport.
Daarnaast voert LCT-Textilligence het distributeurschap van de Fujitsu UHF chips. Dit zijn één van de beste wasbare UHF chips.

Girl Laundry worker rolls a cart with clean stuff at the dry cleaners

Uitgifte en beheer van bedrijfskleding

CHIPTEX-Liner

Dit doordachte kledinguitgiftesysteem maakt het mogelijk hangende bedrijfskleding uit te geven én in te nemen.

Play Video

CHIPTEX-Sizer

De CHIPTEX-Sizer is een plaats besparende oplossing voor de gecontroleerde uitgifte van gevouwen kleding.

Play Video

CHIPTEX-OSL

De CHIPTEX-OSL is een systeem voor uitgifte van gevouwen kleding. Naast kle-ding is het systeem ook geschikt voor de uitgifte van klompen, handschoenen of andere materialen.

Play Video

CHIPTEX U-Cab

De CHIPTEX U-Cab maakt geautomatiseerde kledinguitgifte al interessant vanaf 30 medewerkers. De CHIPTEX U-Cab is een compacte en modulaire inname- en uitgifte automaat voor bedrijfskleding.

Play Video

Walk’n Closet

LCT-Textilligence heeft de Walk'n Closet ontwikkeld als nieuwste oplossing voor het geregistreerd verstrekken van kleding (en andere items). Anders dan bestaan-de kledinguitgiftesystemen betreft dit een open systeem.

Play Video

UHF RFID innovaties

UHF RFID Chips

De UHF RFID chips van Fujitsu zijn sterk, flexibel en geschikt voor industriële om-gevingen. De chips verbeteren de efficiëntie in het beheer van linnen en bedrijfs-kleding en kunnen honderden artikelen snel en nauwkeurig lezen met de nieuw-ste chiptechnologie.

RFID chip technologie linnengoed

UHF Scanning portals

LCT-Textilligence heeft UHF Scanning Portals ontwikkeld om grote hoeveelheden linnen tegelijk te kunnen lezen. Bij de ingang van een wasserij of bij de uitgang van een klant is een inscan portaal mogelijk om precies te weten hoeveel vuile was er binnenkomt.
De outscan portal, meestal geplaatst op de inpakafdeling, leest de informatie op de UHF RFID-tags uit en biedt inzicht in de omloopsnelheid van elk product. Hiermee weet u dus niet alleen hoeveel artikelen er naar de klant zijn gegaan, maar ook welke.

UHF RFID scanning portals

UHF Reader sets

De UHF Reader sets zijn ontwikkeld voor specifieke processen. Bijvoorbeeld om tags in vuile items te lezen terwijl ze zich verplaatsen door de productielijn. De LCT-Textilligence stack-check-scanner is ontworpen om tags in een stapel schoon linnen opnieuw te lezen nadat ze zijn gevouwen. De Bag scanners zijn ontworpen om de inhoud van immense linnenzakken in een wasserij snel en nauwkeurig te identificeren. Voor elk proces een pasklare oplossing.

UHF Reader sets

Geautomatiseerd sorteren

Sorteren van textiel binnen de wasserij is een arbeidsintensief proces. LCT-Textilligence levert geautomatiseerde sorteersystemen. Geschikt voor bedrijfskleding (hangend en gevouwen) of persoonlijke items. Sorteren kan op de door u gewenste selecties plaatsvinden. Bijvoorbeeld eerst op afdeling en dan op medewerker of bijvoorbeeld op klant, bouwdeel en bewoner. De sorteeroplossingen van LCT-Textilligence sorteren op de manier die u wenst.

De systemen kunnen worden gekoppeld aan uw eigen ERP systeem of gebruikt worden als standalone oplossing. De sorteeroplossingen van LCT-Textilligence onderscheiden zich op volledigheidscontrole en flexibiliteit.

Row of nurse uniform' hanging

Clover4 voor nog meer inzicht

LCT-Textilligence werkt samen met andere wereldwijde IT-experts uit de textielreinigingsbranche binnen Clover 4. Met deze samenwerking kunnen we een soepele integratie bieden tussen verschillende disciplines zoals ERP, MES en RFID. De leden van de Clover4-alliantie bieden dynamische oplossingen voor wasserijen.

Clover4 helpt u uw bedrijf te groeien, biedt een soepele connectiviteit tussen platformen, geeft u toegang tot uw data en op één centrale versie plaats. Wij helpen u weloverwogen beslissingen te nemen die uw efficiëntie verbeteren, kosten verminderen en winst verhogen.

Clover4-Info-Graphic-e1607008321124-660x466

Afspraak maken?

Wilt u meer informatie of weten wat onze oplossingen in kledingbeheer en UHF RFID voor uw wasserij kan betekenen? Bel ons of stuur ons een e-mail en wij leggen het u graag uit.