Vacatures

Wil jij ook werken bij een dynamisch technisch bedrijf ?

Laundry Computer Technics BV, in de markt bekend als LCT-Textilligence heeft momenteel vacatures in de onderstaande functies. LCT-Textilligence is een dynamisch bedrijf wat technische oplossingen realiseert. Wij ontwikkelen, produceren én onderhouden deze systemen bij onze klanten. LCT-Textilligence is wereldwijd actief. In vele landen via wederverkopers of dealers. Ook jij kan deel uitmaken van een team mensen wat samen oplossingsgericht bezig is met producten in ICT en techniek. Het commerciele en customer support team heeft een internationaal karakter. Verschillende talen en bijbehorende culturen maken het werk op alle vlakken leuk en afwisselend. Heb je ambitie om onze systemen of service te verbeteren klik dan op één van onderstaande vacatures.

Binnen LCT-Textilligence heerst een informele bedrijfssfeer waar deuren altijd open staan en medewerkers met een betrokken karakter zich kunnen ontwikkelen. Collegialiteit en inzet maken dat een goed team zich telkens verder ontwikkelt en dat vertaalt zich naar tevreden klanten. Met onze klanten hebben wij langdurige relaties wat een constructieve aanpak vereist.

Ben je geinteresseerd dan nodigen wij je graag uit om te reageren middels een actueel CV en een korte motivatie. Vermeld svp duidelijk je talenkennis in je CV. Klik op de onderstaande functies voor meer informatie. Voor verdere vragen kan je contact met ons opnemen. Wij beantwoorden deze vragen graag.

Vestiging Tiel (midden van Nederland)

Vestiging Susteren (In het smalste stukje van Limburg):

Aankomend seizoen hebben wij plaatsen voor stagiaires in de machinebouw en techniek beschikbaar maar ook voor bedrijfskunde of HEAO International Business and Languages (IBL).

Last update : 18-04-2024

IMG_5052 Studio Richard Hulshof (Medium)
20150319_222007000_iOS
Kennis en kunde