Hospitality

In hotels zijn de systemen van LCT-Textilligence een belangrijke schakel voor de uitstraling van een hotel. Servicegerichtheid en gemak naar de gebruikers staan hierin centraal.  Een systeem waarbij de interne processen geoptimaliseerd worden, geeft uitstraling aan het hotel.

Door de informatie uit het beheerspakket te benutten zijn processen beter stuurbaar en kan optimaal gebruik gemaakt worden van het kledingpakket. Mede hierdoor kan ook een kostenreductie plaatsvinden.

Uitgifte van kleding is 24 uur per dag mogelijk en hiermee een service naar de medewerkers van de organisatie. Omdat de systemen van LCT-Textilligence in verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn, is er altijd een systeem dat aansluit op uw organisatie.

Met de systemen van LCT-Textilligence wordt kledinguitgifte, inname en beheer  van kleding een aanvulling op uw dienstverlening.

iStock_000016389860Small

De voordelen op een rij:

  • Service
  • Inzicht in kledingstromen en gebruik
  • 24/7 optimaal gebruiksgemak
  • Optimalisatie van interne processen
IMG_0417 fotorh_liner

De CHIPTEX-Liner: gemak, zekerheid en kostenreductie

Met de CHIPTEX-Liner biedt LCT, LCT-Textilligence u maatwerk in kledinguitgifte op basis van bewezen en duurzame techniek.

Lees verder

Lockerbag_9987 fotorh

De CHIPTEX-Lockerbag: ruimtebesparend garderobesysteem

Met de door LCT-Textilligence ontwikkelde CHIPTEX-Lockerbag krijgt u garderobe een aantal verrassende nieuwe mogelijkheden. Een enorme besparing aan vloeroppervlak en toch voor elke medewerker een eigen plek in de garderobe

Lees verder