Industrie

In de industrie wordt veel met zwaar vervuilde materialen gewerkt. Hierdoor is het extra belangrijk dat kleding goed gereinigd wordt, en dat altijd voldoende schone kleding op voorraad is.

Dus 24 uur beschikbaarheid van kleding inzicht in het verbruik en minder vermissingen van kleding.

Vaak wordt in de industrie gebruik gemaakt van Persoonsgebonden kleding. Hierdoor is veel ruimte nodig voor opslag van kleding.  Met de systemen van LCT-Textilligence kan door middel van een kledingbeheer pakket eenvoudig overgang plaatsvinden naar maatgebonden kleding. Hiermee kan een kostenbesparing gerealiseerd worden op gebied van kleding. Daarnaast is er ook ruimtebesparing mogelijk doordat kleding niet in lockers opgeslagen ligt,maar centraal in een uitgifteautomaat.

Door middel van de beschikbare management informatie is ook controle op de locatie van kleding zal het aantal vermissingen van kledingstukken sterk verminderen. Ook wordt door de roulatie van  kleding inzichtelijk, waarmee aan hygiene voorwaarden voldaan kan worden.

Ook Persoonlijke Beschermingmiddelen zijn veelgebruikte artikelen in de industrie. Deze PBM’s kunnen ook via de systemen verstrekt worden. Altijd PBM’s beschikbaar en ook is aantoonbaar aan instanties dat PBM’s altijd voorradig zijn.

Engineers working at chemical plant standing in front of storage tanks.

De voordelen op een rij:

  • Hygiënisch door opslag in afgesloten ruimte
  • Kostenreductie
  • Inzicht in kledingproces en gebruik
  • 24/7 optimaal gebruiksgemak
  • Ruimtebesparing
IMG_0417 fotorh_liner

De CHIPTEX-Liner: gemak, zekerheid en kostenreductie

Met de CHIPTEX-Liner biedt LCT-Textilligence u maatwerk in kledinguitgifte op basis van bewezen en duurzame techniek.
Snelle uitgifte van gepersonaliseerde of maatgebonden kleding, hangend op een kleerhanger.

Lees verder

Sizer - Campina, model in ziekenhuiskleding (39)

De CHIPTEX-Sizer: maximale prestaties, optimale ruimtebenutting

Voor het uitgeven van gevouwen kleding, verpakt of onverpakt op slechts een paar vierkante meters ontwikkelde LCT-Textilligence de CHIPTEX-Sizer.

Lees verder

CHIPTEX-OSL kledinguitgifte systeem

De CHIPTEX-OSL: ruimtebesparende uitgifte op één m²

De CHIPTEX-OSL is een systeem voor uitgifte van gevouwen kleding. Dit systeem is zeer geschikt voor uitgifte van kleding en/of PBM items.

Lees verder