Vanaf een nieuwe locatie de toekomst in!

Eind vorig jaar was de verhuizing van LCT-Textilligence een feit! Na een flinke periode van verbouwen en vernieuwen, kon het indrukwekkende pand aan De Blomboogerd 8 in Tiel in gebruik genomen worden.

LCT-Textilligence in Tiel richt zich op de verkoop van alle vormen van bedrijfskledinguitgifte en  -registratie. Daarnaast zijn RFID projecten in wasserijen een speerpunt geworden. Het nieuwe hoofdkantoor in Tiel heeft een Experience Centre zodat alle varianten van gecontroleerde inname- en uitgifte van kleding, PBM’s of andere artikelen aan geïnteresseerden kunnen worden gedemonstreerd. 

Het kantoor is natuurlijk geheel aangepast aan de hedendaagse Arbonormen, voorzien van warmtewisselaars, LED verlichting en milieu vriendelijke aanpassingen. Daarnaast zijn alle werkplekken nieuw zodat ook hier aan de correcte normering is voldaan.

Een officiële opening was door alle maatregelen rondom Covid nog niet mogelijk, maar gaat later dit jaar alsnog gebeuren. Zodra het weer mogelijk is, heffen we het glas op een mooie en succesvolle toekomst!

Kunt u niet wachten en wilt u nu alvast meer informatie, neemt u gerust contact met ons op! Op onze website www.LCT-Textilligence.com vindt u naast onze folders en videofilmpjes van onze oplossingen ook informatie over ons en onze dealers in de diverse landen.