Vanaf een nieuwe locatie in nieuwe kleding de weg op!

LCT-Textilligence is actief in binnen- en buitenland als het gaat om gecontroleerde uitgifte- en inname van bedrijfskleding. Eind vorig jaar is het hoofdkantoor verhuisd naar een mooi pand op een representatieve locatie dicht bij de snelweg in Tiel. 

Nu de organisatie in een “nieuw jasje” zit, hebben we ook onze collega’s van de technische binnen- en buitendienst, de productieafdeling en de ICT-medewerkers voorzien van een nieuw tenue. Het mooie nieuwe LCT-Textilligence logo prijkt nu op de kleding, waardoor we met de juiste naam bij onze relaties verschijnen.

Vanaf ons nieuwe adres vertrekt ons technische team in een fris nieuw pak naar onze klanten.  Nieuwe systemen installeren, oudere systemen reviseren of verhuizen, trainingen geven, onderhoud verrichten of een storing verhelpen! En dat allemaal in hun nieuwe outfit!

Wij hopen u snel te verwelkomen in ons nieuwe pand in ons Experience Centre. Hier kunt u al onze systemen in bedrijf zien, trainingen volgen, demonstraties bijwonen en kunt u zich zo een goed beeld vormen wat de voordelen van het gebruik van de systemen voor u kunnen zijn. 

Kunt u niet wachten en wilt u nu alvast meer informatie, neemt u gerust contact met ons op! Op onze website www.LCT-Textilligence.com vindt u naast onze folders en videofilmpjes van onze oplossingen ook informatie over ons en onze dealers in de diverse landen.