Investeren in Big data in de zorg is niet voor niets

Big data in de zorg De overheid investeert de komende jaren miljoenen in Big Data onderzoek blijkt uit onderzoek. Big data in de zorg wordt al door vele systemen geproduceerd. De overheid hoopt deze data om te zetten in informatie. Hiermee hoopt men vervolgens trends te ontdekken en processen transparant te maken om hier vervolgens op te kunnen sturen.

Met één van de LCT-Textilligence oplossingen maakt u van uw proces rond uw bedrijfskleding uitgifte en -inname of uw garderobe ook statistische analyses en trends. Inzicht van Big data in de zorg verlaagt de kosten en verhoogt de service. Het is toch geweldig als uw medewerkers 24 uur per dag, zeven dagen per week kleding kunnen halen of terugbrengen….?

LCT-Textilligence kent als geen ander het belang van kledinguitgifte bij zorgorganisaties: 24/7 beschikbaarheid van kleding op maat, optimale hygiëne en gebruikersgemak. En dat efficiënt en passend in uw organisatie. Met onze systemen wordt het mogelijk om 24 uur per dag beroepskleding uit te geven en in te nemen. De wijze waarop dat gebeurt, kan volledig worden afgestemd op uw wensen en behoeften. Kortom: uw medewerkers beschikken altijd over de juiste kleding, in de frequentie die u wenst. 

De voordelen van onze systemen op een rij:

  • Hygiënisch door opslag in afgesloten ruimte
  • Kostenreductie
  • Inzicht in kledingproces en gebruik
  • 24/7 optimaal gebruiksgemak
  • Ruimtebesparing

Big data is voor efficiënt en verantwoord beheer onontbeerlijk. Ook daar zorgen onze CHIPTEX systemen voor: op ieder gewenst moment heeft u inzicht in onder meer de locatie van elk kledingstuk en in het aantal kledingstukken dat iedere medewerker in zijn of haar bezit heeft. Onverhoopt ontstane tekorten, dagelijks verbruik, actuele belading; het systeem maakt het gehele proces transparant en beheersbaar. Ook kan het systeem worden gekoppeld aan het informatiesysteem van bijvoorbeeld een wasserij.

Wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op. Onze website geeft u ook al informatie aangaande de mogelijkheden om uw eigen Big data te genereren. Wij adviseren u graag wat u met die data kunt bereiken.