Geautomatiseerde kledinguitgifte-systeem binnen uw huisstijl?

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor het verstrekken van persoonlijke beschermingsmiddelen aan uw personeel. Het verstrekken van bedrijfskleding is hier een belangrijk onderdeel van. Het doel hiervan is om ervoor te zorgen dat de werknemers altijd schone kleding tot hun beschikking hebben. Helaas brengt het handmatig regelen van de kledinguitgifte vaak problemen met zich mee. Zo kan het voorkomen dat de voorraad niet op peil wordt gehouden, dat kleding zoekraakt of in verkeerde handen terechtkomt. Ook kan het voorkomen dat het kledingpakket na verloop van tijd niet meer in balans is door veel verloop. LCT-Textilligence biedt verschillende oplossingen om deze logistieke uitdagingen aan te pakken.

Kledinguitgifte op de werkvloer

Het aanbieden van verplichte dienstkleding hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het is belangrijk dat werknemers de kleding op het gewenste moment en op de gewenste plek kunnen verkrijgen. Door middel van geautomatiseerde uitgifte houdt u grip op uw kledingpakket en bespaart u kosten en ruimte. Een geautomatiseerd systeem zorgt er namelijk voor dat het kledingpakket efficiënter wordt ingezet, waardoor er minder kleding nodig is. Hierdoor bespaart u kosten en neemt de benodigde opslagruimte af.

Kledinguitgifte integreren in het interieur

LCT-Textilligence biedt compacte oplossingen voor kledinguitgifte en -inname, die geschikt zijn voor elke situatie. Zo kunnen kastmodellen in de gang of kleedkamers worden geplaatst. Door het beperken van het benodigde vloeroppervlak houdt u meer productieruimte over.

Huisstijl

Bij LCT-Textilligence zijn de kastmodellen standaard uitgevoerd met een blauwe voorzijde (RAL 5002) en grijze zij- en achterkant (RAL 7035). Wij begrijpen echter dat elk bedrijf zijn eigen huisstijl met bijbehorende kleurstellingen heeft. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om de systemen in een andere kleur te leveren. Zo wordt de oplossing nog meer onderdeel van uw interieur en krijgt het de uitstraling die past bij uw bedrijfsvoering.

Meer weten?

Wilt u meer weten over geautomatiseerde kledinguitgifte? Bezoek dan onze website voor meer informatie over onze oplossingen en systemen. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en advies.