Last van Blue Monday door kledingbeheer?

Wat als u erdoorheen zit en depressief lijkt te worden van de stapels kleding in de verkeerde maten of vanwege tekorten in de juiste maten… Soms lijkt het wel een bodemloze put!

Maar, even serieus, kledingbeheer kan een complexe aangelegenheid zijn die meer tijd vergt dan een fulltime medewerker om alle problemen omtrent kleding te managen. Ongeacht uw wensen betreffende de toegankelijkheid van kleding, of het nu gevouwen of hangend is, persoons- of maatgebonden, LCT-Textilligence biedt een op maat gemaakte oplossing voor u!

Afhankelijk van uw voorkeur om kleding gevouwen of hangend te ontvangen van uw wasserij, of als u het in eigen beheer wast, met een slim kastensysteem van LCT houdt u kledingbeheer zeker onder controle. Met een scala aan rapportages en zelfs een boodschappenlijstje voor uw wasserij, slaagt u er gegarandeerd in!

Voordelen!

De bijkomende voordelen, zeker wanneer u overstapt van persoonsgebonden naar maatgebonden kleding, zijn onder meer:

  • Kleding in de juiste maten, 24/7 beschikbaar;
  • Hygiënische kledinguitgifte;
  • Toewijzing van de hoeveelheid kleding in bezit (aantal kredieten) per functiegroep;
  • Geen aparte ruimte nodig;
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden om het kledingpakket efficiënt te beheren.

Weg met de januaridepressie en op naar een georganiseerde kledinguitgifte!

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Bezoek ook onze website voor meer details over de mogelijkheden. Ontdek de efficiëntie en het gemak van de LCT-Textilligence kledinguitgiftesystemen voor uw kledingbeheer op www.LCT-Textilligence.com.

Blue monday