Vacature : Consultant

Een internationale functe voor communicatie en organisatie talenten

Deze afdeling verzorgt alle communicatie met bestaande klanten in binnen- en buitenland. Deze afdeling verzorgt het accountmanagement, de consultants en onze helpdesk activiteiten. Vanuit de vestiging in Tiel worden vragen beantwoord, processen gecontroleerd, adviezen gegeven en problemen geanalyseerd en verholpen. De consultants zijn specialisten en verzorgen behalve de analyses ook trainingen on-site bij klanten in binnen- en buitenland. LCT-Textilligence heeft wegens groei een vacature als Consultant.

Wie zoeken we ?

Wegens het internationale karakter zoeken we een collega die goed Nederlands en Engels spreekt. Een tweede vreemde taal als Frans of Duits is noodzakelijk.

Voor deze communicatieve functie is doorzettingsvermogen en klantvriendelijkheid essentieel. We zoeken dan ook een persoon die actief de telefoon pakt en de klant helpt met de vraag. Bij een ingebruikname geef je training aan allerlei mensen. Ook hier zijn goede communicatieve vaardigheden, maar ook empathie en geduld nodig. Je schriftelijke vaardigheden worden op de proef gesteld bij het schrijven van project plannen. Een klant verwacht een professioneel en compleet dossier wat vertrouwen uitstraalt.

Ben jij iemand die zich herkent in de bovengenoemde kenmerken solliciteer dan snel op deze geweldige functie

Kenmerken

We zoeken iemand met een HBO werk- en denkniveau. je bent representatief en communiceert duidelijk. Na een inwerkperiode wordt je geacht zelfstandig maar ook in teamverband te kunnen werken. In deze functie komt het voor je enkele dagen in het buitenland verblijft om training te geven bij een ingebruikname. Voorzieningen als auto, laptop en telefoon maken, na de inwerkperiode, onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een collegiaal en leuk team én een interessante productrange.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:

Elleke Otten,
Manager Customer Support (Tel 0344 749149)

De sollicatatieprocedure.

Stuur de volgende onderdelen op per mail. Wij reageren hierop en nodigen je bij geschiktheid uit voor een gesprek

  • Motivatiebrief
  • CV

Je kunt je CV en motivatie per mail sturen naar Vacature@LCT-Textilligence.com 

Terug naar vacatures