ICT Medewerker

40 uur per week

Het bedrijf en de afdeling

LCT-Textilligence levert producten waarin de nodige IT is verwerkt. Hiervoor zoeken wij een nieuwe ICT medewerker. We ontwikkelen in eigen beheer de PC software en de bijbehorende besturingssoftware. Deze software maakt gebruik van industriele PC apparatuur op Windows10/11 platform en zogenaamde smart PLC’s meestal met een Windows besturingsysteem. De IT medewerkers bij LCT-Textilligence bereiden deze hardware voor zodat het gebruik binnen de IT omgeving van onze klant eenvoudig verloopt. Het technisch team kan deze bij ingebruikname inschakelen en gebruiken. De systemen moeten volgens een bestaand protocol worden uitgeleverd zodat de interface met onze producten in het werkveld probleemloos functioneert. Het geheel moet ook na de levering beheersbaar blijven. De leveringen worden ook gedocumenteerd .

Daarnaast verzorgen de IT medewerkers bij LCT-Textilligence ook deels het systeem- en werkplek beheer binnen de eigen organisatie.

Geavanceerd in communicatie

Voor de gevorderde IT medewerker worden door ons diverse data interfaces opgezet en onderhouden. Ook worden de acceptatie- en productie omgevingen intern beheerd wat betekent dat er getest wordt en gecommuniceerd met de ontwikkelafdeling. De ontwikkeling kan softwarematig en hardwarematig zijn.

Voor dit team zoeken wij een collega die onze organisatie wil helpen naar een hoger niveau te brengen. Kwaliteitszorg, eigentijdse methoden en technieken. Meedenken in de ontwikkeling van de producten en werk processen.

Wie zoeken wij?

Onze voorkeur gaat uit naar iemand met tenminste een MBO werk- en denkniveau met een technische opleiding in de IT en met de interesse en bereidheid om zich (verder) te ontwikkelen. De functie kan worden ingericht voor een starter maar ook voor iemand met al enige ervaring. Wij zoeken iemand die het niet erg vindt om afwisselend met zijn handen en met zijn hoofd bezig te zijn. 

Persoonlijke kenmerken

Als persoon ben je te typeren als: stressbestendig, nauwkeurig in het plannen en nakomen van afspraken, oplossingsgericht en met de nodige flexibiliteit en inventiviteit om onvoorziene wendingen te kunnen `tacklen`. IT-ers hebben geen ‘9 tot 5’ mentaliteit en zijn klantgericht en collegiaal. In het team werken we samen en realiseren we de verwachte output. Gezien het internationale karakter is het beheersen van de Engelse taal (naast de Nederlandse) een must. Andere talen als Franse of Duits zijn ook een duidelijke pré.

Je standplaats is LCT-Textilligence in Tiel maar met vestigingen in andere landen kom je ook nog wel eens ergens.

Al met al een zeer afwisselende functie in een groeiend maar dynamisch bedrijf.

Wat bieden wij?

LCT-Textilligence B.V. is toonaangevend binnen onze branche. Onze producten hebben een A-merk status en staan bekend om hun betrouwbaarheid, hoogstaande kwaliteitsniveau en innovatief karakter. We bieden behalve een marktconform salaris met diverse secundaire voorwaarden een plek in een leuk team van mensen, die samen werken aan betere en mooiere oplossingen.

Ben jij de persoon die LCT-Textilligence als ICT Medewerker komt versterken? Reageer dan snel met een korte mail met C.V. en stuur dit naar Vacature@LCT-Textilligence.com t.a.v. Richard van der Meulen (ICT Manager). Wil je meer informatie? Stel dan je vraag via de mail.