Om ons software team te versterken en verder uit te bouwen willen wij graag in contact komen met kandidaten (m/v) voor de functie van:

SOFTWARE ENGINEER

40 uur per week

De functie

De producten van LCT-Textilligence lossen altijd iets op. Denk hierbij aan plaatsgebrek, maar ook inzicht in processen of bijvoorbeeld 24/7 beschikbaarheid. Bij het ontwikkelen van onze systemen en applicaties houden wij altijd rekening met onze doelgroep en de oplossingen. Wij zoeken dan ook een persoon die binnen ons team van ontwikkelaars past, om samen onze systemen verder te ontwikkelen.

Je wordt hierbij direct aangesproken op je kennis en ervaring van algemene ontwerptechnieken en tools, ontwikkeltools als Visual Studio (.NET (VB, C#, ASP, MVC) Wep API), databasesystemen (SQL Server, PostgreSQL,etc.) en ervaring met de Cloud. Kennis en/of ervaring met GIT, Atlassian, Source Tree, Blazor, authenticatie en autorisatie, Java, TLS/SSL, GitFlow, Qliksense zijn een pré.

Binnen het team worden applicaties naar verantwoordelijkheden verdeeld, waardoor jouw eigen inbreng direct zichtbaar is in tastbare resultaten.

Je werkt (bij voorkeur) vanuit de locatie in Tiel, maar incidenteel kan ook van je gevraagd worden om op locatie bij klanten of in onze andere vestiging werkzaamheden te verrichten. Je werkt projectmatig en teamgericht. Daarbij heb je met diverse collega’s van doen, ook van andere disciplines. Je rapporteert aan de Manager Software Development.

Wie zoeken wij?

Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een HBO(+) werk en denk niveau en de interesse en bereidheid om zich (verder) te bekwamen in het ontwerpen, bouwen en testen van programmatuur voor diverse platformen (Windows desktop/embedded; Mobiele toepassingen; Web; etc.).

Als persoon ben je te typeren als: creatief, analytisch, stressbestendig, organiserend en planmatig, nauwkeurig in het plannen en nakomen van afspraken en communicatief in woord en geschrift. Verder ben je bereid om verdere opleidingen te volgen als dat nodig is, oplossingsgericht met de nodige flexibiliteit en inventiviteit om onvoorziene wendingen te kunnen `tacklen`, geen ‘9 tot 5’ mentaliteit, pragmatisch en realistisch zonder het ‘grote plaatje’ uit het oog te verliezen.

Je neemt individueel je verantwoordelijkheid, maar kunt ook goed samenwerken in een team. Gezien het internationale karakter is het beheersen van de Engelse taal (naast de Nederlandse) een must. Andere talen als Frans, Spaans of Duits zijn een pré.

Wat bieden wij?

LCT-Textilligence B.V. is toonaangevend binnen onze branche. Onze producten hebben een A-merk status en staan bekend om hun betrouwbaarheid, een hoogstaand kwaliteitsniveau en innovatief karakter.

We bieden, behalve een marktconform salaris met diverse secundaire voorwaarden zoals bijvoorbeeld een laptop, pensioenverzekering en een plek in een leuk team van mensen, die samen werken aan betere en mooiere oplossingen.

Ons bedrijf heeft een platte structuur en een informele sfeer waardoor iedereen voor iedereen aanspreekbaar is. Na je inwerkperiode en bij gebleken geschiktheid krijg je veel vrijheid bij het invullen van je werkzaamheden en zijn, als het werk het toelaat, zaken als thuiswerken en verschoven werktijden mogelijk.

Ben jij een van de personen die LCT-Textilligence komt versterken? Reageer dan snel met een korte mail met C.V. en stuur dit naar Vacature@LCT-Textilligence.com t.a.v. Tony Vanberg (Manager Software Development). Wil je meer informatie? Stel dan je vraag via de mail.