Slim uitgifte systeem voor kleding: Verbeter klantvriendelijkheid binnen uw organisatie

Kleding is meer dan alleen een stuk stof. Het is emotie, identiteit en het kan bijdragen aan het imago van uw organisatie. Het is dan ook niet verwonderlijk dat verantwoordelijke personen binnen een organisatie kleding vaak zien als een maatstaf voor de kwaliteit van de textielreiniger. Om klantvriendelijk te opereren is het daarom van essentieel belang om ervoor te zorgen dat gebruikers passende kleding krijgen. Maar hoe regelt u dit op een efficiënte manier?

Het lijkt zo simpel: zorg dat er kleding beschikbaar is en de gebruikers zijn tevreden. In de praktijk is het echter een stuk complexer. U wilt namelijk niet alleen dat de kleding schoon en netjes wordt geleverd, maar ook dat u altijd weet wat er gaande is rond bedrijfskleding in uw organisatie. En dat kan best een uitdaging zijn.

Een slim kledinguitgifte systeem biedt de oplossing voor dit probleem

Door middel van geautomatiseerde kledinguitgifte kunt u de klantvriendelijkheid binnen uw organisatie verbeteren. Hierbij worden de kledingstukken vanaf het laadperron van de wasserij verdeeld naar de uitgiftelocaties en vervolgens gedistribueerd naar de eindgebruikers. Een slim uitgifte systeem zorgt ervoor dat u altijd weet wat de voorraad is en welke items beschikbaar zijn.

Bij een schaalgrootte van meer dan 25 kledingdragers is geautomatiseerde kledinguitgifte echt een must. Anders ontstaat er namelijk al snel oneigenlijk gebruik van kleding door hamstergedrag, of bijvoorbeeld door het gebruik van bedrijfskleding tijdens feestjes. Het systeem biedt daarbij ook alternatieve maten aan wanneer een bepaald artikel niet voorradig is, en houdt ook het misgrijpen bij.

Of het nu gaat om gevouwen of hangende kleding, het slimme uitgifte systeem zorgt ervoor dat u altijd weet wat er gaande is rond bedrijfskleding in uw organisatie. En dat is wel zo prettig.

Wilt u meer weten over geautomatiseerde kledinguitgifte?

Onze website biedt meer informatie over onze oplossingen en systemen. Ook kunt u contact opnemen voor meer informatie en een vrijblijvend advies. Verbeter de klantvriendelijkheid binnen uw organisatie met geautomatiseerde kledinguitgifte!