UHF Scanning portals

De regel van drie

Textilligence heeft flink geïnvesteerd in Research en Development en heeft UHF scanning portals ontwikkeld die grote hoeveelheden linnen gelijktijdig kunnen lezen.

What comes in…

Een wasserij wil precies weten hoeveel vuile was er nu exact wordt binnen gereden. Om zo nieuwe orders in te schatten en een correcte factuur op te stellen. Het ziekenhuis of het hotel van hun kant, wil op één of andere manier de juistheid van die rekening kunnen controleren. En dus is iedereen gebaat bij een inscan portal, bij de ingang van de wasserij of bij de uitgang van de klant. Dat zijn meestal flexibel te plaatsen installaties. De breedte van de portal is afgestemd op de meest gangbare containers in de sector. Desgewenst kan de breedte in stappen van 100 millimeter aangepast worden, zodat ook extra grote containers – die bijvoorbeeld gebruikt worden voor matten – er nog vlotjes doorheen kunnen.

LCT-Textilligence UHF RFID scan portal bedrijfskleding chip

…must come out

Eén van de grote voordelen van het gebruik van UHF RFID technologie is het feit dat de eindgebruiker van het linnen zeker weet dat er geen fouten gemaakt werden bij het tellen of invoeren van gegevens voor de afleverbonnen. De informatica neemt de mens dit werk uit handen. Daar dit heel secuur gebeurt, kan een textielverzorger of linnenverhuurbedrijf daar dus een Unique Selling Point van maken.

Voorwaarde is natuurlijk wel dat alle informatie op de tags dan ook wordt uitgelezen als het linnen de wasserij verlaat. Textilligence heeft hiertoe de outscan portal ontwikkeld. De outscan portal is uitgerust met extra zijvlakken waardoor het vermogen om tags te lezen gemaximaliseerd wordt. Een dergelijke outscan portal wordt meestal op de inpakafdeling geplaatst. Hiermee weet u dus niet alleen hoeveel artikelen er naar de klant zijn gegaan, maar ook welke. Op die manier kan er inzicht worden verkregen in de omloopsnelheid van ieder product.

LCT-Tectilligence UHF RFID scan portal