Een dikke 9 voor LCT-Textilligence

Bij Hotel Okura in Amsterdam heeft LCT-Textilligence in 2018 een CHIPTEX-Liner geleverd en geïnstalleerd. Een CHIPTEX-Liner is een systeem voor de uitgifte van hangende kleding. In het geval van het Hotel Okura Amsterdam is deze gevuld met deels persoonsgebonden kleding en deels poolkleding.

Bij poolkleding krijgen de medewerkers hun kleding op maat uitgereikt. Bij persoonsgebonden kleding hebben ze echt kleding die alleen zij dragen, die dus aan de drager gekoppeld is. Het systeem functioneert hier op UHF-chiptechnologie, waarbij ze twee innamesystemen hebben. Hier is voor gekozen omdat er met twee verschillende wasserijen/stomerijen gewerkt wordt. In het ene innamestation wordt de was voor de één ingeleverd en in het andere station voor de tweede wasserij. 

Tevreden

Jorine Heutink, hoofd huishouding bij Hotel Okura Amsterdam, zegt dat ze meer dan tevreden is over de dienstverlening van LCT-Textilligence. Op een schaal van 1 – 10 gaat ze niet voor een Hollands achtje, maar wil dan zeker toch een negen geven. Dit is in haar beleving dik verdiend.

Lees verder >