Flexibiliteit van een kledinguitgiftesysteem of garderobe systeem

Systemen van LCT-Textilligence gebaseerd op een conveyor passen zich aan de ruimte aan. Een conveyor is aluminium profiel waarin wieltjes rijden. De wieltjes zijn met elkaar verbonden als een soort oneindige ketting. Deze ketting wordt voorzien van gemarkeerde opslagposities.

Het aluminium profiel is beschikbaar in 90 graden of 45 graden. Hiermee kan de conveyor eenvoudig worden aangepast aan de beschikbare ruimte. Een vierkante of rechthoekige ruimte. Een pilaar in het midden of zelfs hoogteverschil. Onze conveyor techniek zorgt voor een efficiënte invulling van de ruimte. De conveyor wordt bijvoorbeeld probleemloos rond een kolom gebouwd.

Bochten in conveyors

Een conveyor heeft standaard een I-vorm. Onze conveyor techniek kan in diverse vormen geleverd worden. Denkt u hierbij aan:

  • een L-vorm
  • een U-vorm
  • een F-vorm
  • een E- vorm.

Combinaties komen ook veel voor. Bijvoorbeeld een UL vorm. Een mooi compact systeem in U vorm met daaraan een extra “vinger” wat de L-vorm is. Met de 45 graden bochten zijn ook creatieve andere vormen mogelijk.

Conveyors enkel in I-vorm

Gemiddeld genomen is slechts één op de 50 geleverde conveyors een I-vorm. Alle andere conveyors hebben minimaal één bocht in de conveyor. Juist de bochten in de conveyors maken het mogelijk om een systeem zo compact mogelijk in de ruimte te plaatsen. Hierdoor wordt efficiënt met ruimte omgesprongen en bespaart een dergelijk systeem aanzienlijk aan ruimte.

Vallende kleding

Klanten vragen ons vaak of bochten in conveyors problemen veroorzaken. Door de conveyor techniek die LCT-Textilligence gebruikt is dit zeer zeker niet het geval. Door het gebruik van deze conveyor techniek en de daarop aangepaste diameter van de conveyor heeft LCT-Textilligence de meest compacte conveyor. Kleding hangt keurig naast elkaar waardoor de kleding ook niet van de kleerhanger valt. Concurrerende systemen zijn fundamenteel anders en zijn daardoor veel minder flexibel dan de techniek die LCT-Textilligence gebruikt.

Meer informatie over vloeroppervlak besparen

Neemt u dan contact met ons op. Naast de conveyorsystemen bieden wij ook een aantal systemen aan voor gevouwen kledinguitgifte. Misschien bespaart u hiermee nog wel meer vloeroppervlak.

Wij werken graag een voorstel voor u en uw situatie uit. U zult verrast zijn hoeveel ruimte er voor een garderobe of kledinguitgifte systeem nodig is.