Geautomatiseerde kledinguitgifte klinkt ingewikkeld maar is het niet

Zeker niet voor de kledingdragers. Kleding uithalen uit een van onze kleding uitgifte systemen is eenvoudig. Iedereen kan het!

Eenvoudig aanmelden

Wanneer een drager kleding haalt uit een van onze kleding uitgifte automaten meldt hij/zij zich aan met zijn/haar persoonlijke badge. Het kledingprofiel en de juiste maat staan vooraf ingesteld op de persoonlijke badge.

Gebruiksvriendelijk touchscreen

Middels een gebruikersvriendelijk touchscreen bestelt de drager de gewenste kleding. Geen ingewikkelde teksten op het scherm, alleen simpele pictogrammen.

Na aanmelden met de badge verschijnen er plaatjes van kledingstukken die zijn toegekend aan de gebruiker. Met slechts enkele drukken op de knop heeft de drager de juiste kleding in bezit.

Snelheid van bestellen

Na bestelling gaat het uitgiftesysteem de desbetreffende kleding opzoeken in de automaat. Terwijl de machine draait kan de volgende gebruiker zich alvast aanmelden en zijn/haar bestelling plaatsen. De automaat gaat direct aan de slag voor de volgende gebruiker als de vorige bestelling is afgerond.

Kledingprofiel

Het kledingprofiel, de artikel combinatie die past bij de functie van de drager, en de juiste maat staan vooraf ingesteld op de persoonlijke badge. Dit vooraf instellen zorgt voor meer gebruikersgemak en snelheid bij aanmelden. De drager hoeft niet, naast het kiezen van de artikelen, ook nog eens een maat te selecteren voordat de bestelling opgehaald kan worden.

CHIPTEX-software

De manier van aanmelden en bestellen is voor al onze producten gelijk. Met de, door LCT-Textilligence zelfgemaakte, software op het CHIPTEX platform zorgen wij ervoor dat al onze producten eenvoudig te bedienen zijn. Mocht u verschillende producten van LCT-Textilligence binnen uw organisatie gebruiken merkt de drager weinig van de verschillen omdat alles er hetzelfde uitziet.

Meer weten?

Wilt u meer weten over geautomatiseerde kledinguitgifte? Meer informatie over onze oplossingen en systemen vindt u op onze website. Ook kunt u contact opnemen voor meer informatie en een vrijblijvend advies.