Heel tevreden met LCT-Textilligence

In 2018 heeft LCT-Textilligence bij Barry Callebaut in Zundert CHIPTEX-U-Cab systemen voor gevouwen kleding geleverd en geïnstalleerd. De CHIPTEX U-Cab is een compacte en modulaire inname- en uitgifteautomaat voor bedrijfskleding. Het systeem bestaat uit kasten in de vorm van lockers en is voorzien van UHF RFID techniek.

In zo’n kast ligt – in een speciaal vak – een stapel kleding van een bepaalde maat. Na iedere uitgifte scant de U-Cab het desbetreffende vak en zo registreert het systeem het aantal stuks dat een aangemelde werknemer heeft meegenomen.

Ella Voogd is facilitair medewerkster bij Barry Callebaut Ze vertelt dat zij sinds juni 2021 in deze functie werkzaam is voor de Nederlandse tak van de grootste producent van hoogwaardige chocolade- en cacaoproducten ter wereld. Ze vindt het leuk dat ze een uitbreiding van taken heeft gekregen met de verantwoordelijkheid voor het CHIPTEX-U-Cab systeem. Sinds kort hebben ze een nieuwe kledinglijn die ze inmiddels volledig kunnen uitgeven met behulp van het door LCT Textilligence geleverde CHIPTEX-U-Cab systeem. Barry Callebaut huurt de kleding en de machines via Vendrig.

Lees verder >