Hoe u uw kledingvoorraad kunt registreren zonder tijd te verspillen

Gebruikt uw organisatie slechts één programma om alle kleding in omloop en voorraden te beheren? Dit is helaas niet altijd het geval. Vaak worden de aantallen handmatig bijgehouden, waardoor de nauwkeurigheid in het geding komt en het veel tijd kost. Bovendien gebruiken medewerkers soms hun eigen registratiemethode of passen ze de aantallen in hun spreadsheets niet aan vanwege een hoge werkdruk. De grote vraag is dan: hoe kan ik 24/7 automatisch al mijn kleding in omloop en op voorraad binnen mijn organisatie registreren?

Door elk kledingstuk van een wasbare RFID-chip te voorzien, kunt u elk artikel identificeren als een uniek kledingstuk. Hierdoor weet u gelijk hoeveel verschillende kledingstukken u binnen de organisatie heeft, er in omloop zijn en welke eventueel bij de wasserij liggen. Dit is de eerste stap naar controle.

24/7 al uw kleding in omloop registreren

Met een geautomatiseerd uitgiftesysteem zal uw voorraad niet meer compleet op een stelling liggen, maar in dit systeem. Hierdoor kan een medewerker 24/7 geregistreerd kleding pakken. De kleding die niet in het systeem zit, is ook dankzij de wasbare RFID-chip aan uw magazijn gekoppeld, dus ook deze voorraad wordt automatisch bijgehouden. Hierdoor controleert u dus niet alleen de totale voorraad, maar controleert u ook het gebruik van elke medewerker.

Voorraadbeheer en uitgifte van kleding

Mocht er een bepaalde maat of artikel bijgevuld moeten worden, dan bent u hier dankzij het beheerprogramma altijd van op de hoogte. Het wordt ook geregistreerd als een werknemer een andere maat aanvraagt omdat zijn of haar maat niet beschikbaar was. Hierdoor bent u op de hoogte van alle tijdelijke tekorten.

Tekorten van bedrijfskleding voorkomen

Elk uitgegeven kledingstuk wordt aan een medewerker gekoppeld, zodat u precies kunt zien welk schoon kledingstuk uw medewerker dagelijks pakt. Als de werkdienst van uw medewerker erop zit, moet het kledingstuk worden ingeleverd in een innameautomaat, zodat deze richting de wasserij kan gaan. Hierdoor kunt u uw dagelijkse voorraad aanpassen aan het gedrag van uw medewerkers en voorkomt u niet alleen verliezen maar ook tekorten van maten en/of kledingstukken.

Rapportages gebruik van bedrijfskleding

Met rapportages die automatisch door onze software worden gemaakt, kunt u dagelijks, wekelijks of zelfs maandelijks uw voorraad en het gebruik van elke medewerker inzien. Zo heeft u altijd actuele informatie zonder tijd te verspillen.

Wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op. Onze website geeft u ook al informatie aangaande de mogelijkheden.