De enorme voordelen van UHF RFID-technologie voor uw onderneming

Het gebruik van RFID technologie komt binnen industriële wasserijen steeds vaker voor. Het belangrijkste doel van UHF-technologie is natuurlijk het besparen van tijd en kosten op (handmatige en soms repeterende) handelingen. Maar deze technologie biedt u veel meer mogelijkheden! Naast nauwkeurige informatie over de omloopsnelheid van elk linnen item, informeert UHF technologie u ook omtrent de levensduur, het aantal (her)bewassingen, de locatie van uw waardevolle linnengoed, voorraadniveaus, enz. 

RFID data t.b.v. accuraat linnenbeheer

Accuraat linnenbeheer levert u waardevolle informatie die niet alleen u als dienstverlener ten goede komt maar ook uw klanten. En, zoals we allemaal weten, een tevreden klant is de kern van uw bedrijf!

Door een UHF-chip aan of in elk linnen item te bevestigen, bespaart u niet alleen uzelf en uw klanten veel geld, maar kunt u ook essentiële managementinformatie verzamelen die op realtime dashboards kan worden weergegeven. Door middel van UHF-technologie kunt u uw klant laten zien dat de artikelen al zijn geretourneerd, moesten worden hergewassen of zelfs nooit bij de wasserij zijn aangekomen.

We begrijpen hoe belangrijk uw bedrijf voor u is; daarom informeren we u graag meer in detail hoe deze technologie en onze UHF RFID-producten en -diensten u kunnen helpen uw prestaties nog verder te verbeteren.

Fujitsu UHF RFID-tags

LCT-Textilligence is de officiële distributeur van de Fujitsu UHF RFID-tags in het EMEA-gebied. De Fujitsu UHF-tags zijn officieel MRI-proof verklaard door een onafhankelijk onderzoeksinstituut. Vanwege hun constructie en de materiaalkeuze hebben de tags geen enkel effect op de magnetische velden, geassocieerd met typische MRI-systemen of microgolven.

De Fujitsu UHF RFID linnen-tags zijn ook uitermate geschikt voor toepassing in kleding voor de zware industrie. Het geavanceerde mechanische ontwerp geeft de tags extra sterkte en verzekert u van hoge betrouwbaarheid bij toepassing in zware industriële kleding zoals bijvoorbeeld overalls. 

LCT-Textilligence ontwikkelt en actualiseert haar UHF-producten en -diensten ook voortdurend naar de laatste standaard, dit in nauwe samenwerking met onze klanten.

Wilt u meer weten? Bezoek onze website www.lct-textilligence.com voor meer informatie over onze producten en diensten. Of neem gerust contact met ons op, wij informeren u met veel plezier!