UHF Reader sets

Medewerkers van industriële wasserijen zien het werk vaak letterlijk boven hun hoofd vliegen. Het wasgoed wordt immers per transportband van de ene afdeling naar de andere verplaatst. Dat gegeven vroeg om een specifieke oplossing.

LCT-Textilligence heeft een UHF Reader sets ontworpen waarmee de tags in vuile items gelezen kunnen worden terwijl ze richting de wasmachine, tunnel of het sorteergebied vervoerd worden. Die scanner kan ingezet worden als bijkomend leesstation tijdens het productieproces – je kunt nooit teveel weten – maar kan ook worden ingezet als een alternatief voor de portal scanner. Dit is vaak de meest geschikte oplossing voor pool-artikelen. Zowel het registeren van binnenkomende als uitgaande items is op deze manier volledig geautomatiseerd. Onmiddellijk kunnen de orders voor de volgende levering opgesteld worden.

De sleutel tot het succes van dit soort scanners is de afstelling van de antennes. Gelukkig kunt u altijd rekenen op de expertise van de Textilligence ingenieurs.

UHF Reader sets

De Textilligence stack-check-scanner leest alle tags van een stapel linnen nogmaals nadat het door de vouwmachine gevouwen is. Dankzij dit mooie staaltje van engineering kan gecontroleerd worden of alle items juist gebundeld zijn.

De immense linnenzakken in een industriële wasserij zijn doorgaans blauw of wit, maar niet doorzichtig. Van buitenaf kan dus onmogelijk gecontroleerd worden wat de inhoud van de zak is. Wie absoluut door de zak heen wil kijken, investeert het beste in onze Bag scanners, waarmee in slechts enkele seconden een volledige waszak kan worden doorgelicht.

Het bekend maken van kledingstukken en linnen items in het softwaresysteem is een erg belangrijke stap in het proces. In het geval van pool items dan kan men eenvoudig het volledige pakket aan nieuwe items registreren per maat. Het scannen verloopt van persoonsgebonden items verloopt op een totaal andere manier dan bij de grote volumes. Eén of enkele items worden op kleine afstand gelezen. Meestal gebeurt dat in het magazijn van een wasserij. Daardoor is het echter mogelijk dat ook ongewenste items gescand worden. En dus dringt een specifieke configuratie zich op.

UHF Reader sets
UHF Reader sets