Loont decentrale uitgifte van bedrijfskleding?

Bent u binnen uw organisatie op zoek naar manieren om de uitgifte van bedrijfskleding te verbeteren? Overweegt u wellicht een ander kledingpakket met meer kledingprofielen? Dan is het de moeite waard om te onderzoeken of een aanpassing van het huidige systeem mogelijk en gewenst is op de huidige locatie.

Voordelen van decentrale uitgifte van bedrijfskleding

Het implementeren van een decentraal uitgifte systeem kan vele voordelen bieden. Zo kan het bijvoorbeeld rust brengen op afdelingen die verder afgelegen zijn van het centrale uitgiftesysteem. Andere voordelen zijn:

  • Minder kledingprofielen in het basissysteem zorgen voor een snellere doorlooptijd
  • Alle Chiptex systemen kunnen gekoppeld worden, waardoor het managementinformatie overzichtelijk blijft
  • Decentrale uitgifte is betaalbaar en kan worden aangepast aan de behoeften van de specifieke afdelingen

Betaalbaarheid van decentrale uitgifte van bedrijfskleding

Het opzetten van een decentraal uitgifte systeem hoeft niet duur te zijn. Als uw organisatie gebruik maakt van een kledingpool verzorgd vanuit de wasserij, kan deze pool klein gehouden worden. Dit zorgt voor duurzaamheid en precieze organisatie van de kleding. Verder kan er gekozen worden voor verschillende RFID-oplossingen naast elkaar, afhankelijk van de beschikbare ruimte.

Terugverdientijd van de kleding-uitgiftesystemen

Wij hebben meerdere keren aangetoond dat de aanvullende uitgiftesystemen zichzelf binnen enkele jaren terugverdienen. Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden voor uw organisatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende afspraak via www.LCT-Textilligence.com of telefonisch via 0344 633 414.

Decentrale uitgifte van bedrijfskleding kan dus zeer rendabel zijn voor uw organisatie. Het is zeker de moeite waard om te overwegen en alle voor- en nadelen goed op een rijtje te zetten. Op deze manier kunt u de juiste beslissing nemen voor uw bedrijf.