Voorkom het niet naleven van kledingvoorschriften

Kledingvoorschriften zijn er om een professionele uitstraling te garanderen. Echter, sommige medewerkers houden zich hier niet aan. Om dit probleem aan te pakken, werken onze kledingautomaten met een kredietsysteem. Dit voorkomt niet alleen hamstergedrag maar zorgt er ook voor dat kleding niet buiten de aangewezen ruimte wordt opgeslagen.

De voordelen van het naleven van kledingvoorschriften

 1. Professionele uitstraling:
  Door de kledingvoorschriften te volgen, zorgen medewerkers voor een professionele uitstraling, waardoor klanten en zakenpartners positief worden beïnvloed.
 2. Teamgeest:
  Wanneer iedereen dezelfde kleding draagt, creëert dit een gevoel van eenheid en teamgeest binnen het bedrijf.
 3. Efficiëntie:
  Met duidelijke kledingvoorschriften kunnen medewerkers ’s ochtends gemakkelijk hun outfit kiezen, waardoor kostbare tijd wordt bespaard.

Het kredietstelsel: een preventief middel tegen hamstergedrag

Het kredietstelsel is een systeem waarbij medewerkers een bepaald aantal punten krijgen toegewezen om kleding aan te schaffen.

Hoe werkt het?

Elke medewerker ontvangt een aantal credits die zij kunnen gebruiken om kleding uit de kledingautomaat te halen, in overeenstemming met de voorschriften.

Voordelen van het kredietstelsel

Het kredietstelsel zorgt ervoor dat medewerkers bewust omgaan met hun kleding en voorkomt overmatig hamstergedrag. Men kan immers geen kleding uit de automaat nemen wanneer men het vuile niet heeft ingeleverd.

Conclusie

 • Het naleven van kledingvoorschriften biedt voordelen. Het zorgt voor een professionele uitstraling, bevordert de teamgeest en draagt bij aan efficiëntie binnen het bedrijf.
 • Het kredietsysteem als preventief middel: Het kredietsysteem voorkomt hamstergedrag en zorgt ervoor dat medewerkers bewust omgaan met kleding.
 • Meer informatie over kledingbeheer?

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. Op onze website staat ook meer informatie over de mogelijkheden.