24 uur per dag uitgifte van kleding

Ook tijdens belading is uitgifte beschikbaar

Balie uitgifte op gezette tijden

Wordt er binnen uw organisatie bedrijfskleding verstrekt via een balie uitgifte, dan heeft u ongetwijfeld niet de mogelijkheid om gedurende de hele dag schone kleding te halen.

Een balie is normaliter op gezette tijden geopend, hetzij alleen in de ochtend of verspreid over vaste periodes op een dag. In het weekend is een balie veelal gesloten. Heel vervelend wanneer u op deze momenten schone kleding nodig heeft! Wij bieden u een oplossing waarbij u 24 uur per dag de mogelijkheid heeft om schone kleding te halen.

24 uur per dag uitgifte van kleding

Met de kledinguitgifteautomaten van LCT-Textilligence wordt uitgifte op gezette tijden opgelost. Onze systemen zijn 24/7 beschikbaar voor uitgifte van kleding. Omdat het een geautomatiseerd systeem is, is de menselijke tussenkomst minimaal.

Schone kleding vanuit de wasserij wordt automatisch in ons Chiptex-Liner systeem beladen. Wanneer het systeem aan het beladen is, en een medewerker wil schone kleding uitnemen, detecteert het systeem dit. De belading van het systeem wordt dan tijdelijk stopgezet en kleding wordt aan de medewerker verstrekt. Dus ook tijdens het beladen van het Chiptex-Liner systeem kunt u gewoon kleding uit de automaat halen.

Inventory control

Door onze gebruikersvriendelijke management applicatie kunt u zelf ook eenvoudig het beheer uitvoeren. Het systeem geeft bijvoorbeeld zelf aan welke kleding te weinig op voorraad is, en waar dus behoefte aan is om alle medewerkers van de juiste kleding te kunnen voorzien. Ook wordt er gesignaleerd of en wanneer er een bepaald kleding tekort ontstaat. Dit geeft u de mogelijkheid om hier tijdig op in te spelen waarmee altijd voldoende kleding in roulatie is.

Naast de bovengenoemde rapportages zijn er nog vele andere rapportages waarmee het kledingbeheer eenvoudig uitgevoerd kan worden.

Wilt u meer informatie over geautomatiseerde kledinguitgifte neemt u dan contact met ons op. Op onze website vind u ook de benodigde informatie over de LCT-systemen.