Een uitgiftesysteem voor gevouwen kleding kan ook in de gang geplaatst worden!

Kledinguitgifte kan middels een geavanceerd uitgifte en innamesysteem ruimte besparend op elke gewenste plek worden geplaatst.

Het verstrekken van bedrijfskleding heeft meerdere doelen. Enerzijds de uniforme herkenbare uitstraling naar de buitenwereld middels een corporate identity. Anderzijds heeft de bedrijfskleding vaak ook een beschermende functie tegen gevaren of invloeden van buitenaf. Kledinguitgifte is voor elke organisatie een kostbare zaak. Verlies, diefstal en slapende voorraden kunnen de kosten voor dit proces behoorlijk opdrijven.

Grip op uw kledingstroom

Het is daarom van groot belang dat de gebruikers hun bedrijfskleding gecontroleerd verstrekt krijgen. LCT is specialist op dit gebied en adviseert u graag hoe u dit het beste kunt aanpakken. De wasserij zorgt voor een hygiënische en vlekkeloze reiniging en een keurige ongekreukte afwerking. Vervolgens moet de kleding op een gecontroleerde wijze verstrekt worden aan de eind gebruiker. Door het gebruik van een gecontroleerd uitgiftesysteem van LCT houdt u grip op uw kleding en de bijbehorende kosten. Bijkomend voordeel is dat u met een systeem ook zicht houdt op de kwaliteit van de kleding en de dienstverlening hieromtrent.

Locatie van een uitgiftesysteem

Organisaties die veel medewerkers hebben en/of zeer frequent kleding wisselen hebben al gauw een behoorlijke hoeveelheid opslagcapaciteit nodig. Om verlies- en diefstal te voorkomen wordt kledinguitgifte vaak in een speciale en afsluitbare ruimte geplaatst. Vaak wordt gedacht dat dit zelfs noodzakelijk is. Een conveyor voor het verstrekken van kleding op kleerhangers moet vanuit het oogpunt van veiligheid wel in een afsluitbare ruimte worden geplaatst. Gelukkig maakt LCT ook systemen voor de uitgifte van kleding welke eenvoudig op de gang of in de garderobe geplaatst kunnen worden.

Plaatsbesparende uitgiftesystemen voor gevouwen kleding

LCT maakt diverse uitgiftesystemen voor het gecontroleerd verstrekken én innemen van gevouwen bedrijfskleding. Deze systemen zijn de

Deze systemen hebben naast alle andere voordelen welke zo’n systeem heeft ook een ruimte besparende functie. Doordat deze systemen op de gang of in de hal kunnen worden geplaatst is er geen separate ruimte benodigd. De Chiptex-Sizer maakt middels het paternoster het meest efficiënt gebruik van de ruimte doordat hierbij de capaciteit in de hoogte wordt uitgebreid. De overige systemen kunnen op slechts enkele vierkante meters een behoorlijke opslagcapaciteit herbergen.

Wenst u meer informatie over onze ruimte besparende systemen kijkt u dan verder op onze website of vult u het contactformulier in voor meer informatie. Onze accountmanager neemt dan contact met u op.